Jeps! Ny on niin ku päästy Marraskuun puolelle. Vähiin käy aika, ennen kuin loppuu.

Tämä blogin päivitys on vähän laahannut jälkijunassa, mutta välillä tuntuu olevan paljon muuta, ettei ole saanut aikaiseksi pistää tikkua ristiin asian hyväksi.
Tosiaan, kuten edellisessä viestissä kirjoitin, niin siirsin nuo käsityöhöpötykset tuonne toisen blogin puolelle, niin pystyn selkeämmin keskittymään tässä blogissa itse asiaan.

Koko syksy on mennyt odotuksen merkeissä. Syyskuun puolella meille ilmoitettiin, jotta meidät on virallisesti hyväksytty lähetyskurssille, ja tämän kuluvan viikon aikana saatiin asia viimein myös kirjallisena.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


Kovin on asiat muuttuneet matkan varrella. Nyt emme olekaan menossa Kauniaisten Raamattuopistolle kurssille. Ko. kurssi ilmeisesti peruttiin, sillä toinen järjestö jonka piti järjestää ko. kurssi yhteistyössä SLEY:n kanssa ei saanutkaan riittävästi lähtijöitä. Nyt Kyseinen kurssi pidetään RYTTYLÄSSÄ yhteistyössä Kansanlähetyksen kanssa.

Tämä on sinänsä ihan onnellinen käänne, sillä sijainniltaan Ryttylä on lähempänä Tamperetta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, jotta meidän on helpompi hoitaa muksun kouluun tutustumiset, oikojakäynnit ja muut käytännön asiat Tampereella. Helsingin seudulta olisi ollut lähes tuplasti matkaa.

 

Nyt on vielä auki se, että muutammeko opiston asuntolaan vai johonkin yksityisasuntoon... ja tällä on vielä vaikutuksia myös meidän tietoliikenne yhteyksiin.

Asuntoakaan emme ole vielä pistäneet myyntiin. Tätä pitäisi pikkaisen tyhjennellä. Olemme eläneet jo muutaman kuukauden puolityhjien laatikoiden kanssa. Sohvakaluston lahjoitimme FIDA:lle ja siirsimme sänkymme olohuoneeseen. Nyt entinen makuuhuoneemme on sekalainen kaaos. Alunperin meidän piti vähitellen pakata sinne laatikoita siististi pinoon ja sitten siirtää niitä pikkuhiljaa varastoon... Mutta projekti jäi kesken. Siellä on erinäinen määrä laatikoita ja sinne on sittemmin tullut heitettyä ylimääräisiä tavaroita ja vaatteita sen laatikkopinon päälle...
Edessä on siis aikamoinen urakka. Näillä näkymin pääsemme parin viikon kuluttua kuljettamaan nuita laatikoita meille tarkoitettuun pitkäaikais varastoon. Eli sitten tämä kodin pakkaus-homma pääsee taas jatkumaan.

Tuon kurssinkin viralliset päivämäärät ovat nyt selvillä. Alunperin luulin, jotta se olisi kestänyt kesäkuun loppuun, mutta päivämäärät ovatkin 9.1.06-31.5.06

 

Isot muutokset edessä ja paljon isoja kysymysmerkkejä… Mutta täytyy ottaa tämä henkisen kasvun kannalta. Tässä pikkuhiljaa kasvaa siihen kärsivällisyyteen, jota kentällä tullaan tarvitsemaan.

 

LC